— donderdag 4 maart 2021, 09:31 | 0 reacties, praat mee

Judith Hartman nieuwe directeur RTV Oost

Judith Hartman begint half mei in haar nieuwe functie bij RTV Oost | Willem van Walderveen / RTV Oost

Regionale omroep RTV Oost heeft Judith Hartman benoemd tot nieuwe directeur-bestuurder. Ze begint half mei en volgt Marcel Oude Wesselink op, die eind vorig jaar zijn vertrek aankondigde. Hartman is op dit moment nog bestuurder bij De Twentse Schouwburg, waar het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede onder vallen.

Ze werkt daar 11,5 jaar en zegt “zodra het weer kan” als bezoeker terug te keren om te genieten van “mooie voorstellingen en concerten”. De Raad van Commissarissen van de Twentse Schouwburg dankt Hartman voor haar werk en zegt dat ze een financieel en inhoudelijk gezonde organisatie achterlaat.

Hartman zegt dat haar loopbaan wordt gekenmerkt door maatschappelijke relevantie en ontwikkeling. “RTV Oost is volop in beweging, alleen al door het snel veranderende kijk- en luistergedrag van consumenten en de rol van onafhankelijke (onderzoeks)journalistiek die in deze tijd van polarisatie steeds belangrijker is. Bij RTV Oost zie ik de uitdaging om op een eigentijdse manier zoveel mogelijk inwoners te bereiken en daarmee bij te dragen aan meer verbinding binnen de provincie Overijssel.”

Bekijk meer van

RTV Oost Judith Hartman

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.