data als kans

— maandag 13 juni 2016, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Journalisten vertellen over boek schrijven

De vijf genomineerde journalisten voor de Brusseprijs 2016 vertellen zaterdagavond 18 juni in Studio Desmet in Amsterdam over de totstandkoming van hun boek. Daarna vindt de uitreiking van de prijs plaats door juryvoorzitter Judith Koelemeijer. De bijeenkomst is gratis bij te wonen. Laatste wijziging: 13 juni 2016, 10:53

De genomineerde auteurs zijn Montasser Alde’emeh en Pieter Stockmans (De Jihadkaravaan. Reis naar de wortels van de haat), Arjen Fortuin (Geert van Oorschot, uitgever), Tjerk Gualthérie van Weezel (De bekentenis. Hoe de handel in derivaten Vestia aan de afgrond bracht), Marcia Luyten (Het geluk van Limburg) en Chris De Stoop (Dit is mijn hof).

Ook lichten juryleden Koelemeijer, Hans Goossen en Greta Riemersma de rijke oogst aan journalistieke boeken uit 2015 toe.

De winnaar ontvangt een oorkonde en een bedrag van €10.000.

Het programma begint om 22.00 uur en een uur later tijdens de uitzending van Met het Oog op Morgen met Max van Weezel wordt de prijs uitgereikt.

Aanmelden kan via fonds@fondsbjp.nl.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.