word studentlid

— dinsdag 12 maart 2019, 10:49 | 0 reacties, praat mee

Jos Slats weg bij KRO-NCRV

Jos Slats weg bij KRO-NCRV

Jos Slats (59), ex-journalist bij Vrij Nederland en de Volkskrant, vertrekt per 1 mei bij KRO-NCRV. Hij begint per 1 mei voor zichzelf onder de naam Jos Slats Media, journalistieke producties in woord & beeld. Laatste wijziging: 12 maart 2019, 13:54

Slats maakte bij KRO-NCRV als researcher en regisseur tientallen afleveringen voor het onderzoeksjournalistieke programma Reporter, later Brandpunt Reporter. Ook deed hij tijdelijk de eindredactie. Tussendoor werkte hij voor Profiel, Brandpunt, Reporter Radio en de website Brandpunt+.

Op detacheringsbasis maakte hij uitzendingen voor Zembla (BNNVARA). Begin 2017 zond NPO 2 zijn documentaire ‘Foute Shit!’ uit over met gevaarlijke pesticiden vervuilde nederwiet in coffeeshops. De uitzending leidde tot een versnelde behandeling van het initiatief wetsvoorstel van D’66 voor regulering van de cannabiskweek.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.