— vrijdag 28 april 2017, 13:09 | 0 reacties, praat mee

Joosten weg bij Blendle

'Redactiebaas' Ties Joosten vertrekt na vandaag bij de digitale kiosk Blendle. Dat bevestigt hij desgevraagd aan Villamedia. Joosten had sinds augustus 2015 de leiding over de redactie van Blendle, die artikelen aanbeveelt aan lezers en nieuwsbrieven maakt.

Ook was hij aanspreekpunt voor de curatoren van Blendle, die bezoekers via kanalen op de hoogte hielden van de beste verhalen binnen bepaalde thema’s zoals technologie en wetenschap.

Joostens taken worden overgenomen door Anna Korterink en Arnoud van der Struijk. “Ik ben ervan overtuigd dat zij er een groot succes van gaan maken”, schrijft Joosten in een afscheidsmail.

Eerder werkte Joosten als adjunct-hoofdredacteur bij Vers Beton en als samensteller bij TPO Magazine, het huidige Reporters Online. Hij gaat verder als freelancer. “Lekker weer een aantal verschillende projecten doen en een beetje schrijven”, laat hij weten.

Onlangs deed ook Blendle-bedenker Marten Blankesteijn al een stap terug bij de digitale kiosk.

Bekijk meer van

Ties Joosten Carrière Blendle

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.