— woensdag 26 augustus 2015, 13:34 | 0 reacties, praat mee

Joosten nieuwe ‘redactiebaas’ Blendle

Ties Joosten is met ingang van september de nieuwe ‘redactiebaas’ bij Blendle. Samen met een team van 7 medewerkers gaat Joosten de gidsfunctie van de online kiosk verder uitbouwen. Dat begint met de nieuwsbrief van Blendle, waarin lezers worden gewezen op wat de ‘blendlers’ zien als de beste verhalen van dat moment. “Er wordt echt ontzettend veel moois gemaakt in Nederland, maar veel kranten en tijdschriften weten niet hoe ze dat naar hun directe achterban moeten brengen”, aldus Joosten in een reactie aan Villamedia. “Ik wil bij Blendle de beste journalistieke gidsfunctie van Nederland maken.”

Dat gidsen gaat verder dan alleen het aanpassen van de nieuwsbrief verzekert Joosten, al kan hij over de rest van de plannen nu nog weinig zeggen. “We willen ook kijken naar de mogelijkheden van personalisering. Niet iedereen vindt dezelfde onderwerpen leuk.” Joosten werkte tot nu als samensteller bij TPO Magazine en was het afgelopen jaar ook adjunct-hoofdredacteur bij het online tijdschrift Vers Beton. Joosten gaat fulltime voor Blendle aan de slag.

Bekijk meer van

Carrière Blendle

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.