training eu starters

— donderdag 1 november 2018, 09:06 | 0 reacties, praat mee

Joint venture DigiMaQ gaat tijdschriften digitaliseren

Het digitaal distributieplatform voor de uitgeverijbranche Push2tablet en Blue Flower Holding, de management BV van Rob Koghee, slaan de handen ineen en starten de joint venture DigiMaQ. Push2tablet en Blue Flower Holding willen tijdschriften op moderne wijze digitaliseren, zodat abonnees alle edities van het abonnement op mobiel en tablet kunnen lezen. Voor deelnemende magazines wordt een individuele app ontwikkeld. Abonnees kunnen daarin door alle edities zoeken en eventueel eigen knipsels opslaan. Delicious, een titel van New Skool Media, bijt het spits af en zal als eerste gebruikmaken van DigiMaQ. Laatste wijziging: 1 november 2018, 09:40

“In onze filosofie kan het niet zo zijn, dat abonnees van tijdschriften anno 2018 hun magazine naast de papieren uitgave, niet ook via een mobiele telefoon of tablet kunnen lezen. De verwachting is, dat daarmee de abonnementsduur van het betreffende tijdschrift wordt verlengd. Wij pogen uitgevers een platform te bieden, die deze stap eenvoudig, snel en betaalbaar mogelijk maakt”, aldus Rob Koghee van Blue Flower Holding.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.