— maandag 9 mei 2022, 09:24 | 0 reacties, praat mee

Johan Derksen genomineerd als beste online radiopresentator

Johan Derksen - © ANP

Johan Derksen (Grolloo Radio/ Arrow Bluebox Radio) is genomineerd als beste presentator voor de Online Radio Awards 2022. Naast hem dingen ook mee: Roderick Veelo (TPOdCast), Wierd Duk (Het Land van Wierd Duk), Tim Ophetbroek (KINK) en Mayoni Oosterhof (Hallo Kidsradio). Laatste wijziging: 10 mei 2022, 09:49

In de categaorie ‘beste podcast’ zijn genomineerd: Het Land van Wierd Duk, TPO Podcast, Groeten uit het Zuiden!, RacingNews365 Formule 1 Podcast en Kleine Boodschap.
De uitreiking van de Online Radio Awards vindt plaats in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum op donderdag 19 mei en is een initiatief van de stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl.

Het is de vierde keer in de Nederlandse radiogeschiedenis dat de prijzen worden uitgereikt aan online radiomakers en podcasters. In totaal werden 18.176 stemmen uitgebracht. In de categorie Beste online radiostation watren dat Arrow Bluebox Radio, KINK, Arrow Classic Rock, Hallokids Radio, JINX radio.

De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door de jury. Voor de editie 2022 bestaat die uit Peter Contant (Max Magazine/ CLASSY Lifestyle en voorzitter v-OR), Richard Otto (XS2Content/ Tens Media uitgever van Spreekbuis.nl), Pierre Papa (Radiocoach), Erik de Zwart (voorzitter Stichting Top 40 en mediaondernemer), Patricia van Liemt (auteur, columnist en podcastmaakster) Mischa Blok (radio- en podcastmaakster NPO Radio 1), Vincent Bijlo (Cabaretier, radio- en podcastmaker) en Domien Verschuuren (Qmusic-radio dj en podcastmaker).

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.