training eu starters

— dinsdag 26 februari 2013, 15:08

Johan Derksen verlaat VI, Van Veghel en Van Hulsen nieuwe hoofdredactie

Laatste wijziging: 26 februari 2013, 16:11

Johan Derksen neemt afscheid als hoofdredacteur van Voetbal International. Thijs van Veghel en Tom van Hulsen vormen per 1 augustus 2013 de nieuwe hoofdredactie. Johan Derksen (1949) is 36 jaar werkzaam geweest voor Voetbal International, waarvan de laatste 13 jaar als hoofdredacteur. Derksen zal nog vier jaar als columnist en hoofdredacteur van de boekenuitgeverij aan Voetbal International verbonden blijven.
De nieuwe hoofdredactie wordt uit eigen gelederen ingevuld. Thijs van Veghel (1982), de huidige chef redactie, wordt als hoofdredacteur de journalistieke leider. Tom van Hulsen (1964), al geruime tijd adjunct-hoofdredacteur, is benoemd tot operationeel hoofdredacteur en wordt in die functie verantwoordelijk voor de financiën, de eindredactie, fotoredactie en de lay-out.
Johan Derksen: “Ik heb het volste vertrouwen in mijn opvolgers en sta mijn werkkamer op 1 augustus met plezier af aan Thijs van Veghel en ik weet dat de organisatie in goede handen is bij Tom van Hulsen.”

Bekijk meer van

Transfers Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.