— vrijdag 14 februari 2014, 11:57

Jetske Schrijver naar RTL Nieuws

Jetske Schrijver stapt over van AT5 naar RTL Nieuws, waar ze deel gaat uitmaken van het presentatieteam van RTL Nieuws en Editie NL. Zij vervangt hiermee Daphne Lammers die voortaan een vast presentatie-duo vormt met Roelof Hemmen. Het is de tweede personele wisseling bij RTL deze week: nieuwslezeres Margreet Spijker moest vertrekken en heeft op 29 maart haar laatste uitzending. Schrijver studeerde Spaans en Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna volgde zij de Master Media en Journalistiek aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam, met als specialisatie 'Televisienieuws'. Ze werkte sinds 2006 voor AT5. Schrijver: "Na 8 jaar met veel plezier voor AT5 te hebben gewerkt als verslaggever en presentator, is de overstap naar de RTL Nieuwsorganisatie een geweldige kans om mijn journalistieke ambities verder te verwezenlijken."

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.