banner anp

— dinsdag 31 mei 2016, 09:04 | 0 reacties, praat mee

Diana Matroos vertrekt bij RTL Nieuws

Diana Matroos trekt na achttien jaar de deur achter zich dicht bij RTL Nieuws. Vrijdag presenteert ze haar laatste uitzending bij RTL Z. Matroos schrijft in haar afscheidscolumn op de site van RTL dat ze haar baan opzegt om 'een nieuwe wereld te ontdekken'. Ze wil zich als ZZP'er meer toeleggen op de achtergronden van het nieuws.

‘Kiezen voor nieuwe energie, onbekende paden opzoeken, wint het van de enorme aantrekkingskracht die de dynamiek van de RTL Nieuws-redactie nog steeds op me heeft en wint het ook van vasthouden aan huidig succes.’

Matroos begon in 1999 bij RTL als redacteur op de binnenlandredactie. Sinds 2004 presenteerde ze programma’s als 4inhetLand, Editie NL en later RTL Nieuws en RTL Z.

De presentator blijft aan RTL verbonden als adviseur op het gebied van diversiteit op de werkvloer, een onderwerp waar zij zich al geruime tijd hard voor maakt.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.