banner anp

— vrijdag 2 juli 2021, 12:03 | 0 reacties, praat mee

Jean-Paul Keulen vertrekt bij New Scientist en wordt freelancer

© Foto: Erik de Klein

Wetenschapsjournalist Jean-Paul Keulen vertrekt bij New Scientist, waar hij nu nog eindredacteur is. Keulen wil zich weer gaan toeleggen op het schrijven van verhalen. Dat gaat hij met ingang van 1 september doen als freelancer.

Dat meldt hij op Twitter. “Voornaamste reden van vertrek – volledig op eigen initiatief! – is dat ik eindredactie en regelwerk wel een beetje heb gezien.” Naast verhalen schrijven blijft Keulen echter ook redigeer- en ander werk doen, “om de schoorsteen goed door te laten roken”. “Maar het voelt goed om straks zelf de balans te kunnen bepalen, en niet het schrijven steeds tussen de soep en de aardappelen door te moeten doen.”

Keulen begon in 2019 bij New Scientist en daarvoor 2,5 jaar bij De Ingenieur en deels als freelancer. Keulen werkte daarvoor twaalf jaar bij het populairwetenschappelijk maandblad KIJK.

Bekijk meer van

Jean-Paul Keulen

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.