training eu starters

— dinsdag 10 oktober 2017, 16:48 | 0 reacties, praat mee

Jasper Bakker naar AG Connect

Jasper Bakker | AG Connect

Techjournalist Jasper Bakker gaat met ingang van volgende maand aan de slag voor vaktitel AG Connect. Bakker (44) heeft binnen de techjournalistiek een lange staat van dienst: sinds 1995 werkte hij onder meer voor titels als Computable, Webwereld, Intermediair, Computer!Totaal en leverde bijdragen over technologie voor nrc.next en Volkskrant. Laatste wijziging: 10 oktober 2017, 16:51

Sinds 2014 werkte Bakker als freelancer, maar komt nu weer in vaste dienst bij AG Connect.

Content-director Rian van Heur van AG Connect zegt met Bakker een bekende naam in de IT-branche te hebben geworven. “Hij heeft een enorme kennis van technologie en een neus voor nieuws. Samen met Jasper kunnen we het nieuwe AG Connect verder op de kaart zetten en laten groeien.”

Bakker stelt op zijn beurt dat AG Connect (eerder dit jaar ontstaan door een samenvoeging van titels AutomatiseringGids, Informatie en IT-Infra) een “unieke combinatie” is. “Het klassieke merk heeft de rijke historie van automatisering in Nederland meegemaakt én het staat middenin de ICT-revolutie die organisaties groot en klein in alle sectoren raakt”, aldus Bakker.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.