— dinsdag 10 oktober 2017, 16:48 | 0 reacties, praat mee

Jasper Bakker naar AG Connect

Jasper Bakker | AG Connect

Techjournalist Jasper Bakker gaat met ingang van volgende maand aan de slag voor vaktitel AG Connect. Bakker (44) heeft binnen de techjournalistiek een lange staat van dienst: sinds 1995 werkte hij onder meer voor titels als Computable, Webwereld, Intermediair, Computer!Totaal en leverde bijdragen over technologie voor nrc.next en Volkskrant.

Sinds 2014 werkte Bakker als freelancer, maar komt nu weer in vaste dienst bij AG Connect.

Content-director Rian van Heur van AG Connect zegt met Bakker een bekende naam in de IT-branche te hebben geworven. “Hij heeft een enorme kennis van technologie en een neus voor nieuws. Samen met Jasper kunnen we het nieuwe AG Connect verder op de kaart zetten en laten groeien.”

Bakker stelt op zijn beurt dat AG Connect (eerder dit jaar ontstaan door een samenvoeging van titels AutomatiseringGids, Informatie en IT-Infra) een “unieke combinatie” is. “Het klassieke merk heeft de rijke historie van automatisering in Nederland meegemaakt én het staat middenin de ICT-revolutie die organisaties groot en klein in alle sectoren raakt”, aldus Bakker.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.