banner anp

— dinsdag 21 juni 2016, 16:32 | 0 reacties, praat mee

AG Connect vervangt AutomatiseringGids, Informatie en IT-Infra

AG Connect is de nieuwe naam van een titel waarbinnen technologieuitgaven de AutomatiseringGids, Informatie en IT-Infra worden gebundeld. Uitgever Sijthoff Media Groep zit in AG Connect een verbindende factor naar andere titels in het portfolio, zoals Adformatie, Tijdschrift voor Marketing en Binnenlands Bestuur.

“De impact van de ontwikkelingen binnen de IT op het marketingvak zijn enorm. En ook binnen de overheid bepaalt IT steeds meer de politieke agenda”, aldus AG Connect-topman Willem Sijthoff. Hoofdredacteur Arjan Kors stelt dat het nieuwe platform straks IT’ers op alle denkbare platformen precies die informatie biedt “die het verschil maakt.”

Naast nieuws belooft zal AG Connect ook IT-studies, columns, interviews met toonaangevende spelers in de IT-markt en loopbaanadvies bevatten. Op donderdag 23 juni wordt in Scheveningen een preview van AG Connect gegeven.

Daar ontvangen Jeannine Peek (directeur Dell Nederland en voorzitter van bracheorganisatie Nederland ICT) en Klaas Brongers (voorzitter van de Nederlandse beroepsvereniging van IT-professionals en -managers) een eerste exemplaar van het blad, dat maandelijks zal verschijnen.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.