— maandag 11 mei 2020, 13:30 | 0 reacties, praat mee

Iris de Graaf nieuwe Rusland-correspondent voor de NOS

Iris de Graaf | NOS Nieuws

De NOS heeft Iris de Graaf benoemd tot nieuwe correspondent voor Rusland en de omringende regio. David Jan Godfroid vertrekt deze zomer naar Belgrado, waar hij NOS-correspondent voor de Balkanlanden wordt.

De Graaf is sinds 2016 in dienst bij de NOS. Ze combineert werk voor de buitenlandredactie met redactie- en presentaiewerk voor NOS Stories - kort nieuws voor platforms YouTube, Instagram en Snapchat.

“De Graaf heeft wortels en familie in Rusland en ze spreekt Russisch. Ook heeft ze een studie-achtergrond in de slavistiek en Ruslandkunde en ze was een tijd verbonden aan het Nederlands Instituut in Sint-Petersburg”, meldt de NOS over de benoeming.


Hoofdredacteur Marcel Gelauff zegt dat de NOS met de komst van De Graaf in Rusland een correspondent met creatieve, multimediale achtergrond krijgt. Meer bij de NOS

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.