data als kans

— dinsdag 2 november 2021, 09:50 | 0 reacties, praat mee

Inzendtermijn werkbeurs Onderwijsfonds geopend; voor 1 december inzenden

ANP

Het Onderwijsfonds COCMA roept onderwijsjournalisten op voorstellen in te dienen voor de halfjaarlijkse werkbeurzen van 2500 euro voor onderwijsjournalistieke producties. De inzendtermijn sluit op 1 december 2021, met beoordeling van binnengekomen aanvragen in diezelfde maand. Laatste wijziging: 2 november 2021, 09:55

Per ronde kent de jury uiteindelijk aan één project de beurs toe.

De beurs stelt freelancers en redacties in de gelegenheid diepgravender onderzoek uit te voeren, waar anders geen middelen voor beschikbaar zijn.

Het moet gaan om een voorstel voor een oorspronkelijke journalistieke productie, gebaseerd op eigen onderzoek, dat niet eerder werd gepubliceerd. De aard van de productie -  print, audio-visueel of in de blogosfeer - doet niet ter zake. Als er een medium is dat belangstelling toont voor de uiteindelijke productie is dat een opsteker.

Er zijn verder enkel eisen met betrekking tot diepgang en onderwerp, dat betrekking moet hebben op de werkvloer, dus op het werk
van docenten in de breedste zin van her woord. Meer informatie over de eisen en aanmeldprocedure is te vinden op onderwijsjournalistiek.nl.

Bekijk meer van

Onderwijsjournalistiek COCMA

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.