— woensdag 3 maart 2021, 14:03 | 0 reacties, praat mee

Inzendtermijn voor Anne Vondelingprijs / Stuivelingprijs 2020 geopend

Augustus 1976: Kamervoorzitter Anne Vondeling luistert tijdens het debat over koninklijk omkoopschandaal, beter bekend als de Lockheedaffaire | ANP

Het bestuur van de Anne Vondelingprijs - voor kritische, heldere, Nederlandstalige, politieke journalistiek - roept op tot het inzenden van eigen of andermans werk voor de editie over het jaar 2020.

Journalisten die in aanmerking denken te komen voor deze prijs, kunnen zich vanaf nu melden. Ook hoofdredacties en politieke redacties kunnen bijdragen van redacteuren insturen. Het moet daarbij gaan om journalistieke producties die in 2020 zijn gepubliceerd in een dag- of weekblad, tijdschrift of op de website van een nieuwsplatform.

Dat moet de vorm hebben van een artikel(enreeks) of reportage. Werk mag door maximaal twee personen zijn gemaakt. Boeken komen niet voor de prijs in aanmerking.

Inzenden kan tot 30 april 2021 via inzendingen@annevondelingprijs.nl

Daarnaast kan worden ingezonden voor de Saskia J. Stuivelingprijs 2021, een prijs voor innovatieve, jonge of regionale journalisten, die veelal buiten het blikveld van de landelijke media blijven.

De stichting nodigt regionale en digitale media nadrukkelijk uit om journalisten voor beide prijzen voor te dragen. Meer bij Anne Vondelingprijs

Bekijk meer van

Anne Vondelingprijs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.