— woensdag 3 juni 2020, 11:09 | 0 reacties, praat mee

Inzendtermijn Inktspotprijs 2020 geopend

Politiek tekenaars en cartoonisten kunnen nog tot 5 juli 2020 werk inzenden voor de Inktspotprijs 2020, de jaarlijkse prijs voor de beste politieke tekening. Op 22 september volgt de uitreiking in Perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Laatste wijziging: 3 juni 2020, 11:11

Organisator Stichting Pers & Prent bestaat 40 jaar en viert dit met een bijzondere jubileumcatalogus, waarin alle winnende prenten staan afgebeeld. De Inktspotprijs wordt dit jaar voor de 28e keer uitgereikt.

Na 5 juli volgt een eerste digitale jureringsronde, waar in augustus in een tweede ronde de definitieve winnaar van de Inktspotprijs 2020 gekozen. Inzenden kan via deze pagina.

De jury bestaat dit jaar uit: Saskia de Bodt, bijzonder hoogleraar illustratie aan de UvA (voorzitter); Owen Schumacher, schrijver, acteur en fotograaf; Eveline van Rijswijk, programma- en theatermaker en wetenschapsjournalist; Marcel Verreck, cabaretier en columnist; en Sander Donkers, journalist en schrijver.

Bekijk meer van

Inktspotprijs

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.