persveilig seminar

— maandag 4 juli 2022, 15:08 | 0 reacties, praat mee

Inzending voor Mercurs 2022 geopend

De inzending voor de Mercurs, de vakprijzen voor de magazine mediabranche, zijn weer geopend. Vanaf vandaag, maandag, kan voor drie categorieën worden ingeschreven: Magazinemerk, Reportage en Artdirection van het Jaar. Laatste wijziging: 4 juli 2022, 15:14

Multimediale magazinemerken - in de breedste zin van het woord, van groot naar klein - zijn welkom in de categorie Magazinemerk. Journalistieke prestaties dingen mee in de categorie Reportage. Voor deze categorie kunnen diverse producties worden ingezonden: diepgravende interviews, (video)series, podcasts en columns. Superieure vormgeving of een restyling van een magazine wordt beoordeeld in de categorie Artdirection.

De inzendtermijn sluit donderdag 15 september 2022. Kandidaten kunnen zich aanmelden via de website van de Mercurs. De uitreiking van de prijzen zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 4 november 2022 als afsluiting van de Mag Inspiration Day in B.Amsterdam, een evenement dat mede georganiseerd wordt door de NVJ, samen met de Magazine Media Associatie. Dit evenement wordt voor de derde keer georganiseerd. De Mercurs worden dit jaar voor de 24e keer uitgereikt. De organisatie is in handen van de Magazine Media Associatie (MMA). Vorig jaar werden er geen Mercurs uitgereikt omdat de organisatie bezig was met een ‘nieuwe koers’.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.