— dinsdag 28 september 2021, 08:33 | 0 reacties, praat mee

Dit jaar geen Mercurs-uitreiking

Dit jaar zullen de tijdschriftenprijzen de Mercurs niet worden uitgereikt. Dat meldt Magazine Media Associatie (MMA). Er wordt een nieuwe koers ingezet door de brancheorganisatie.

Volgens de MMA ontwikkelt het medialandschap zich continu en in hoog tempo en dat vraagt niet alleen aanpassingen van de uitgevers, maar ook van de brancheorganisatie.

Er wordt gewerkt aan een nieuw strategisch beleidsplan. Alle bestaande MMA-activiteiten worden op dit moment tegen het licht gehouden en zullen op basis van het nieuwe beleid worden vernieuwd. Dit heeft ook gevolgen voor de jaarlijkse Mercurs-uitreiking, de vakprijzen voor de magazinebranche. MMA-directeur Harriët Schrier: “In de 23-jarige traditie van de Mercurs lassen we dit jaar een pauze in, om in 2022 een nieuw concept te presenteren dat qua invulling volledig aansluit bij de innovatieve ontwikkelingen in onze branche. We blijven ons mooie vak zeker vieren met alle toegewijde makers”.

De nieuwe MMA-koers zal, na accordering door de Algemene Ledenvergadering in december, vanaf januari 2022 in uitvoering worden gebracht. Meer bij de MMA

Bekijk meer van

Mercurs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.