— vrijdag 8 december 2017, 08:51 | 0 reacties, praat mee

Shortlist jubileum-Mercur bekend

Donald Duck, Elsevier Weekblad, Glamour, Libelle of LINDA. gaat er volgende week met de eenmalige jubileum-Mercur vandoor. De vijf titels zijn de enigen van de 27 genomineerden die nog kans maken op de speciale prijs, die ter ere van het twintig jarig bestaan van de Mercurs wordt uitgereikt. Alle titels die in de afgelopen negentien jaar Lancering of Magazine/Mediamerk van het Jaar zijn geworden of de Mercur d'OR/LOF-Prijs voor Magazines wonnen dongen automatisch mee naar de prijs. De afgelopen weken kon op de titels gestemd worden. De vijf titels met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde. Tijdens de uitreiking van de Mercurs op donderdag 14 december wordt door stemming in de zaal de winnaar gekozen.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.