— vrijdag 8 september 2017, 10:00 | 0 reacties, praat mee

Inzenden voor subsidieaanvragen Mediafonds provincie Groningen

UPDATE Tot 1 oktober kunnen journalisten die onderzoek doen naar actuele onderwerpen in de Groninger samenleving subsidie aanvragen bij het Mediafonds van de provincie Groningen. Met het dit jaar opgerichte Mediafonds wil de provincie een bijdrage leveren aan kwalitatief hoogstaande, onafhankelijke journalistiek. De regeling loop tot en met 2020.

Het totaal beschikbare bedrag per jaar is 97.600 euro. Het beschikbare budget voor deze tweede ronde dit jaar is nog 84.189 euro. De subsidie bedraagt niet meer dan 25 procent van de totale subsidiabele kosten uit de begroting. Het maximale subsidiebedrag bedraagt 50.000 euro.

Voor de beoordeling van de aanvragen hebben Gedeputeerde Staten een onafhankelijke adviescommissie aangesteld. Voorwaarden en informatie zijn op de site van de provincie te bekijken.

Bekijk meer van

Provincie Groningen

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.