— woensdag 29 januari 2014, 09:12

Inzenden voor persprijs Wageningen UR

Het Wageningen Universiteits Fonds meldt dat de inzendtermijn voor de Persprijs 2014 is geopend. Opeenvolgend in een cyclus van drie jaar reikt de universiteit de Persprijs, de Onderzoeksprijs en de Alumni Award uit. Dit jaar is het weer de beurt aan de Persprijs, specifiek bedoeld voor schrijvende media. De prijs beloont de beste populairwetenschappelijke uiting die de kennisdomeinen van Wageningen UR (University & Research centre) toegankelijk maakt voor een breed publiek. Die kennisdomeinen zijn: voeding en voedselproductie, leefomgeving, gezondheid, leefstijl en levensomstandigheden. Een jury onder leiding van Jan Karel Mak, voorzitter van het fonds, zal de inzendingen beoordelen op onder meer wetenschappelijke en journalistieke kwaliteit, toegankelijkheid voor een breed publiek en de verbinding met het onderzoek van Wageningen UR. De prijsuitreiking vindt plaats op maandag 10 maart 2014 tijdens de viering van de 96e Dies Natalis van Wageningen University. Meer bij Wageningen UR

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.