— vrijdag 19 november 2021, 11:36 | 0 reacties, praat mee

Inzenden voor European Press Prize 2022

Journalisten die willen meedingen naar de European Press Prize 2022, de prijs voor Europese kwaliteitsjournalistiek, kunnen tot en met 10 december werk indienen.

Het journalistiek werk moet geschreven zijn tussen 1 december 2020 en 31 december 2021. Alleen journalisten uit de 47 bij de Raad van Europa aangesloten landen en Wit-Rusland kunnen meedoen en hun werk inzenden via EuropeanPressPrize.com. Werk kan worden ingezonden in de originele taal. Er dient alleen een korte samenvatting van maximaal 250 woorden in het Engels te worden bijgevoegd.

Er worden prijzen uitgereikt in de categorieën: investigative journalism, distinguished writing, commentator and innovation. Per categorie wordt 10.000 euro aan prijzengeld uitgekeerd. Er is ook een Special Award die de jury kan toekennen.

De winnaars worden volgend jaar mei of juni bekendgemaakt, de definitieve datum wordt later bekendgemaakt. Voor meer voorwaarden en informatie kijk bij de European Press Prize

Bekijk meer van

European Press Prize

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.