training eu starters

— dinsdag 6 juni 2023, 06:42 | 0 reacties, praat mee

Inclusiviteit: Niet lullen maar poetsen op 30 juni

Dat diversiteit en inclusie belangrijke thema’s zijn, daar is de maatschappij in het algemeen en de journalistiek in het bijzonder wel van doordrongen. Toch blijft het veelal hangen in praten over dit onderwerp. Waar blijft de actie? Hoe kunnen we zorgen dat er écht iets verandert op dit vlak? Laatste wijziging: 6 juni 2023, 15:36

Daarvoor moet je 30 juni op het Festival van de Journalistiek” zijn. Carmen Fernand en radiomaker Sharid Alles-Uppelschoten gaan snel naar de kern.

Fernald is op dit moment werkzaam voor zowel de NTR als de NPO op het gebied van inclusie. Alles is een van de initiatiefnemers van een nieuwe journalistieke opleiding, voor degenen die om wat voor reden dan ook een drempel ervaren om in de journalistiek aan het werk te gaan. Ze vertellen hun verhaal en delen adviezen, om te zorgen voor een diverse redactie, met een inclusieve sfeer, en content die daarbij aansluit.

‘Niet lullen maar poetsen’ is een van de ruim tien onderdelen van het Festival van de Journalistiek. Kaarten vind je hier. Leden van de NVJ, nieuwe leden en introducees krijgen voordeel.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.