training eu starters

— zondag 4 juni 2023, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Het allereerste tattoo interview met Eric Smit (FTM)

Eric Smit.

Een tatoeage laten plaatsen en geïnterviewd worden. En dat op een podium. Dat is nog niet vaak gebeurd. Vrijdag 30 juni in Den Haag tijdens het Festival van de Journalistiek is de primeur. Dan interviewt Villamedia-hoofdredacteur Chris Helt de hoofdredacteur van Follow The Money, Eric Smit. Terwijl die wordt getatoeëerd. Jij kunt erbij zijn als je hier een kaart koopt.

Eric Smit heeft een inmiddels wat versleten tattoo van de Amerikaanse rockband Alice in Chains op zijn arm en die wordt door tatoeëerder Jacko Nieuwenhuis flink opgefrist.

Ondertussen komt Chris Helt met zijn vragen. Hoe reageer je op een kruisverhoor als je concentratie ergens anders is? Is het eerst de pijn verbijten of kom je toch aan je antwoorden toe?

Stof tot praten is er in ieder geval voldoende. Smit geeft inmiddels leiding aan een uiterst succesvol journalistiek onderzoeksplatform, maar vanzelf ging dat niet. Het was jaren sappelen en zoeken, totdat FTM werd wat het nu is. Hoe kijkt Smit naar het journalistieke landschap in Nederland en wat zit er nog in het vat bij FTM?

Het tattoo interview is een van de ruim tien onderdelen van het Festival van de Journalistiek. Kaarten vind je hier. Leden van de NVJ, nieuwe leden en introducees krijgen voordeel

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.