— maandag 13 augustus 2018, 09:05 | 0 reacties, praat mee

Humberto Tan noemt vertrek bij RTL Late Night slechtste periode in zijn carrière

© Sander Koning / ANP

Humberto Tan kijkt nog altijd met moeite terug op zijn laatste periode bij RTL Late Night. De kijkcijfers daalden te hard en uiteindelijk moest hij vertrekken.

“Dit is de slechtste periode in mijn 25-jarige televisiecarrière”, zegt de presentator zaterdag in NRC Handelsblad. “Er is veel prestigeverlies, veel pijn. Een les in nederigheid. Het gevoel dat ik anders gedaan had kunnen hebben – dat knaagt”, vervolgt Humberto, , die vindt dat hij zelf verantwoordelijk was als presentator. ,,En niet alleen als de prijzen binnenkomen. De ochtend dat ik het moest vertellen aan het team vond ik extreem zwaar. Je moet tegen mensen zeggen dat ze misschien hun werk kwijt zijn. Ik heb mijn verontschuldigingen aangeboden.”

Zelf geloofde hij nog dat het tij te keren was. “Maar kijkers hebben altijd gelijk”, zegt hij beslist. “Ze bepalen je toekomst. Filosofisch discussiëren over wat goed is of slecht, daar heb je weinig aan.”

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.