— donderdag 9 september 2010, 09:34 | 0 reacties, praat mee

Humberto Tan naar BNR Nieuwsradio

Humberto Tan zal vanaf 4 oktober vijf dagen per week het ochtendprogramma On the move op BNR Nieuwsradio gaan presenteren. Tan volgt Bas van Werven op, die onlangs vertrok om voor de TROS EenVandaag te presenteren. BNR-hoofdredacteur Paul van Gessel is blij met de komst van Tan. De formule van On the move wordt aangescherpt, zodat het beter bij de presentator past. Tegenover het ANP verklaart Van Gessel: "Hij heeft een zwaar sportprofiel, maar is erg geïnteresseerd in nieuws en de wereld om ons heen. Hij is ook erg actief in de wereld van congressen en evenementen, die naadloos aansluit bij onze doelgroep." Tan blijft werken voor RTL4 en Eredivisie Live, maar stopt als vervanger van Edwin Evers bij Radio 538.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.