— maandag 14 mei 2012, 09:33 | 0 reacties, praat mee

Hoofdredactie Telegraaf botst met TMG

De op internet gerichte toekomstplannen 'project Everest’ van de Telegraaf Media Groep (TMG) zijn praktisch, juridisch en organisatorisch onuitvoerbaar. Dat blijkt uit de conclusies van een notitie van de hoofdredactie, die in handen is van de Volkskrant. Daarmee keert de krant zich tegen de nieuwe strategie die topman Herman van Campenhout voor het mediabedrijf heeft uitgestippeld. De krant is ook bang dat het ‘een anonieme contentfabriek’ wordt. Ook de rol van de redactie zou met de nieuwe strategie verregaand gemarginaliseerd worden. Eerder uitte groot aandeelhouder Cyrte ook al kritiek op de toekomstplannen waarbij TMG de komende vijf jaar omgevormd moet worden tot een 'crossmediaal' bedrijf dat vooral online actief is. Daarbij worden 350 van de 2.800 banen geschrapt. Meer bij de Volkskrant

Bekijk meer van

TMG

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.