— woensdag 15 juli 2020, 13:13 | 0 reacties, praat mee

Hoofdredacteur Sanne Groot Koerkamp per 1 september weg bij Quest

© Reinier van der Aart

Na een periode van drie jaar houdt Sanne Groot Koerkamp het gezien als hoofdredacteur van het populairwetenschappelijke maandblad Quest. Per 1 september stopt ze en draagt ze het stokje over aan adjunct Philip Fontani, die voorlopig op interim-basis hoofdredacteur wordt.

Dat heeft Groot Koerkamp haar redactie laten weten. Haar jaren bij Quest noemt ze in een mail aan de redactie “een vrolijke rollercoaster met heel veel avonturen”. Wat Groot Koerkamp precies gaat doen weet ze nog niet. “Ik ga me beramen op een geheel nieuwe toekomst, misschien wel binnen de non-profit sector”.

Groot Koerkamp was sinds september 2017 hoofdredacteur van Quest en in die hoedanigheid ook verantwoordelijk voor de specials en andere merkextensies. Eerder vervulde ze diezelfde functie bij Glamour en LINDA.meiden. In 2016 won Groot Koerkamp de Mercur voor hoofdredacteur van het jaar. Onder haar leiding won Quest in 2018 de Mercur voor tijdschrift van het jaar.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.