— woensdag 15 juli 2020, 13:13 | 0 reacties, praat mee

Hoofdredacteur Sanne Groot Koerkamp per 1 september weg bij Quest

© Reinier van der Aart

Na een periode van drie jaar houdt Sanne Groot Koerkamp het gezien als hoofdredacteur van het populairwetenschappelijke maandblad Quest. Per 1 september stopt ze en draagt ze het stokje over aan adjunct Philip Fontani, die voorlopig op interim-basis hoofdredacteur wordt. Laatste wijziging: 15 juli 2020, 13:14

Dat heeft Groot Koerkamp haar redactie laten weten. Haar jaren bij Quest noemt ze in een mail aan de redactie “een vrolijke rollercoaster met heel veel avonturen”. Wat Groot Koerkamp precies gaat doen weet ze nog niet. “Ik ga me beramen op een geheel nieuwe toekomst, misschien wel binnen de non-profit sector”.

Groot Koerkamp was sinds september 2017 hoofdredacteur van Quest en in die hoedanigheid ook verantwoordelijk voor de specials en andere merkextensies. Eerder vervulde ze diezelfde functie bij Glamour en LINDA.meiden. In 2016 won Groot Koerkamp de Mercur voor hoofdredacteur van het jaar. Onder haar leiding won Quest in 2018 de Mercur voor tijdschrift van het jaar.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.