— dinsdag 6 maart 2018, 16:55 | 0 reacties, praat mee

Hoofdredacteur Cécile Koekkoek op stage bij Pauw

Hoofdredacteur Cécile Koekkoek van de VARAgids gaat drie maanden op een soort interne bedrijfsstage bij televisieprogramma Pauw. Dat schrijft Koekkoek in haar gids, waar ze sinds december 2010 leiding aan geeft.

In de aankondiging (via Blendle, betaald)vertelt Koekkoek iets over haar entree bij de televisiegids, waar ze als webredacteur begon en opstoomde tot eindredacteur voordat ze tot hoofdredacteur werd benoemd.

Ze noemt de VARAgids “het allerleukste blad ter wereld” maar vond het tijd om te onderzoeken “of ik ook iets anders kan dan de VARAgids maken”. Collega Roy van Vilsteren neemt Koekkoeks taken over. “Bij hem is de gids in de beste handen die u zich als lezer maar kunt wensen. Ik zal hem missen, de gids missen, de redactie missen en jullie missen. Wie weet tot over drie maanden. En kijk zo nu en dan eens naar Pauw.”

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.