training eu starters

— dinsdag 5 juni 2018, 09:22 | 0 reacties, praat mee

Historische mijlpaal voor het Financieele Dagblad

© FD

Het Financieele Dagblad meldt dat het eind mei door de grens van 85.000 betalende abonnees heen brak, een historische mijlpaal. "Het FD heeft in zijn lange bestaan, de krant dateert van 1796, nog nooit zoveel betalende lezers aan zich weten te binden", aldus Mildred Hutten, Marketing Directeur FD Mediagroep. "Wij zijn ongelooflijk blij dat we dit resultaat hebben kunnen bereiken." Laatste wijziging: 5 juni 2018, 09:26

Het FD zegt dit bereikt te hebben door vroeg in te zetten op de digitale transformatie en tegelijkertijd te blijven investeren in de ontwikkeling van de gedrukte krant. Die aanpak resulteerde erin dat de verkochte papieren oplage de laatste jaren vrijwel stabiel bleef tussen de 45.000 en 46.000 exemplaren en het FD intussen ruim 41.000 betaalde digital only abonnementen noteert. Voor de toekomst wordt er gewerkt aan het behalen van 100.000 betalende lezers.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.