Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— dinsdag 3 september 2019, 16:44 | 0 reacties, praat mee

Het nieuws besproken aan de ontbijttafel: de OchtendPod

Met ingang van vandaag maken presentator Luuk Ikink en zijn vrouw Simone Wijnands voor het AD en regionale titels van De Persgroep 'OchtendPod', een podcast waarin Ikink en Wijnands "aan de ontbijttafel" het ochtendnieuws bespreken. Laatste wijziging: 3 september 2019, 16:55

Wijnands (35) is nieuwslezer en radiomaker. Ikink is co-presentator bij RTL Boulevard en werkte mee aan diverse radio- en televisieprogramma’s. Bij het grote publiek werd hij bekend als sidekick bij RTL Late Night.

Wijnands en Ikink ontmoetten elkaar op de School voor Journalistiek en maakten daar al een gezamenlijke radioshow. “We hadden toen nooit kunnen bedenken dat we zeventien jaar later, twee kinderen en een huwelijk verder, samen een dagelijkse ochtendshow-podcast zouden gaan maken”, aldus Wijnands.

De OchtendPod verschijnt elke werkdag om zes uur ‘s ochtends en is te beluisteren via de officiële AD-app en alle gangbare podcast-apps.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.