— dinsdag 1 september 2020, 08:45 | 0 reacties, praat mee

Herman Brusselmans nieuwe columnist bij The Post Online

© Ilvy Njiokiktjien / ANP

Vorige week vertrok de Vlaamse schrijver Herman Brusselmans bij Nieuwe Revu, vanaf deze week gaat hij aan de slag als columnist bij 'The Post Online', meldt het platform.

“Herman Brusselmans is kwetsend en zou eens wat meer rekening moeten houden met de gevoelens van de toch al zo breekbare Nederlanders. Jammer dan!”, luidt de aankondiging. De eerste column heet De Neerlandofiel en verschijnt woensdag 2 september.

Brusselmans kwam de afgelopen weken vanwege zijn reeks columns veel in het nieuws. In die columns beledigt de ‘onderschatte’ Vlaamse schrijver overschatte personen. Zo schreef hij uitgebreid over het gewicht van Shirma Rouse en prinses Amalia, waarmee hij zich veel boze mensen op de hals haalde.

De Nieuwe Revu benadrukte dat Brusselmans niet om die reden moest vertrekken, maar omdat het na vijf jaar tijd was voor iets anders. Meer bij TPO

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.