— woensdag 27 november 2019, 09:00 | 0 reacties, praat mee

Henk Westbroek vertrokken bij RTV Utrecht

Henk Westbroek - © Foto: Jean-Pierre Geusens

Programmamaker Henk Westbroek is dinsdag gestopt met zijn werkzaamheden bij RTV Utrecht. Westbroek is boos omdat eerdere afspraken die hij had gemaakt met oud-directeur Paul van der Lugt in zijn ogen niet worden nagekomen. Tegen De Nieuwe Utrechtse Krant (Denuk) zegt de presentator dat hij volgens die afspraken komend jaar 20 programma’s zou maken. De omroep bood hem dinsdag in een gesprek zes afleveringen. Laatste wijziging: 27 november 2019, 09:02

Westbroek zegt tegen Denuk dat hij aan Van der Lugt had laten weten een aanbod van minder dan twintig programma’s zou zien als ontslagverzoek. “Wim Kramer, de voorlopige opvolger van Van der Lugt, had me gemeld dat alle eerdere afspraken zouden worden nagekomen. Gisteren werd me verteld dat ik nog zes programma’s mocht maken”, aldus Westbroek tegen Denuk. “Ik begrijp dat de nadruk komt te liggen op de regio en internet. Dus voor de programma’s van Maarten van Rossum, Eddy Zoey en Edu Brunner is minder plek. Ook zij mogen nog maar zes afleveringen maken.”

Bekijk meer van

RTV Utrecht Henk Westbroek

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.