— donderdag 27 september 2012, 15:49

Hans Jacobs doet royaltyverslaggeving voor ANP

Hans Jacobs (56) gaat vanaf januari royalty-verslaggeving verzorgen voor het ANP. Jacobs werkt nu nog voor de GPD. Die persdienst houdt dan op te bestaan. Jacobs gaat als zelfstandig journalist verder met het ANP als grote opdrachtgever. Volgens hoofdredacteur Marcel van Lingen haalt het ANP met Jacobs een erkend specialist binnen. Jacobs gaat zowel over het Nederlandse koningshuis schrijven als over buitenlandse vorstenhuizen. 'Het ANP gaat de berichtgeving daarover flink uitbreiden. Dat mondt begin volgend jaar uit in een extra nieuwsfeed onder de naam BuzzR', aldus Van Lingen. Jacobs is blij met de overeenkomst. 'Het biedt mij een gedegen basis om mijn specialisme voort te zetten.' Jacobs werkt sinds 2002 voor de GPD, waar hij een jaar later koningshuisverslaggeving ging doen. Hij publiceert zijn werk ook via royalblog.nl.

Bekijk meer van

Koninklijk Huis

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.