persveilig seminar

— dinsdag 1 oktober 2019, 10:54 | 2 reacties, praat mee

Hans Jaap Melissen over nieuwe wet: ‘Sluit mij dan maar op!’

Een meerderheid van de Tweede Kamer stemde onlangs in met een wetsvoorstel dat journalisten verplicht toestemming te vragen bij het ministerie van Justitie, alvorens af te reizen naar ‘terroristisch gebied’. De NVJ en oorlogsjournalisten reageren verontwaardigd. Hans Jaap Melissen is bereid tot een proefproces.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

2 reacties

Job de Haan, 1 oktober 2019, 14:07

Ik stel voor dat wanneer onverhoopt ook de Eerste Kamer voor het wetsvoorstel stemt en Hans Jaap een proefproces aanspant, collega’s daar financieel borg voor staan. Tenminste, als de NVJ dat niet sowieso voor haar rekening zal nemen. Job de Haan

robert dulmers, 3 oktober 2019, 19:51

Het wordt gezellig in die cel: Arnold Karskens, Teun Voeten, Frederike Geerdink en ik - en veel van de dertig collegae die de petitie ondertekenden - hebben reeds hetzelfde verklaard: die Wet, breken we. Teun en ik zaten niet zo lang geleden in Damascus nog in een cel / met bewaker met getrokken pistool. Nee, gevangenschap in Vught of Scheveningen met de collega’s is een plezier-uitje   En ik zie er naar uit :-)

banner zwolle 2

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.