banner anp

— dinsdag 11 september 2018, 09:01 | 0 reacties, praat mee

Gronings Mediafonds opent tweede ronde subsidie-aanvragen voor onderzoeksjournalisten

© Mediafonds provincie Groningen

De tweede aanvraagronde van het Mediafonds provincie Groningen is opengesteld. Nieuw hierbij is dat de maximale hoogte van de aan te vragen bijdrage aan het Mediafonds is verruimd.

Het Mediafonds provincie Groningen is in 2017 opgezet om de regionale media de kans te geven een journalistieke verdiepingsslag te maken op een actueel onderwerp in de Groningse samenleving. Voorwaarden zijn onder meer dat het onderwerp breed verspreid wordt via verschillende media.

Het Mediafonds meldt ook dat de maximale hoogte van de aan te vragen bijdrage is verruimd. De maximale subsidie is 50.000 euro. En aanvragers kunnen nu tot 50 procent van hun onderzoekskosten of -uren vergoed krijgen uit het Mediafonds Provincie Groningen. Dit bedrag is aan te vullen met een subsidie van de nieuwe landelijke regeling onderzoeksjournalistiek van het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten.

De deadline voor de eerstvolgende subsidieronde is 30 september. Ook volgend jaar zijn er twee aanvraagrondes. Meer informatie over de criteria, het aanvraagformulier en een rekenhulp voor de begroting is te vinden op de site van de provincie Groningen

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.