— woensdag 5 september 2018, 16:02 | 0 reacties, praat mee

Grand Prix Radio wint prijs Beste Online Radiostation

CC BY-SA 2.0 / prayitno

Het digitale station Grand Prix Radio van Olav Mol en Alexander Stevens mag zich het beste online radiostation van Nederland noemen. Grand Prix Radio ontving die prijs dinsdag tijdens de Online Radio Awards.

De niche-zender, die muziek afwisselt met live commentaar over Formule 1 en MotoGP, krijgt de prijs mede omdat “de bevlogenheid, passie en kennis” ervan af spatten. “Met beperkte middelen weten de makers een professioneel klinkend station draaiende te houden met inhoudelijk op maat gesneden expertise en verslagen”, aldus het juryrapport.

De Online Radio Awards werden dinsdag uitgereikt in Beeld en Geluid in Hilversum. Naast Grand Prix Radio viel ook TPO Podcast in de prijzen. De podcast van RTL-presentator Roderick Veelo en Bert Brussen won de prijs voor beste podcast, terwijl Veelo de prijs voor beste presentator pakte.

Radio-DJ Michiel Veenstra kreeg de prijs voor ‘Online Radio Ambassadeur 2018’, vanwege zijn voortrekkersrol op het gebied van “podcasting, online radio en de inzet van social media bij het maken van radio”. Meer bij Spreekbuis.nl

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.