website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Grand Prix Radio wint prijs Beste Online Radiostation

Nick Kivits — Geplaatst op woensdag 5 september 2018, 16:02

CC BY-SA 2.0 / prayitno

CC BY-SA 2.0 / prayitno

Nieuws Het digitale station Grand Prix Radio van Olav Mol en Alexander Stevens mag zich het beste online radiostation van Nederland noemen. Grand Prix Radio ontving die prijs dinsdag tijdens de Online Radio Awards.

De niche-zender, die muziek afwisselt met live commentaar over Formule 1 en MotoGP, krijgt de prijs mede omdat “de bevlogenheid, passie en kennis” ervan af spatten. “Met beperkte middelen weten de makers een professioneel klinkend station draaiende te houden met inhoudelijk op maat gesneden expertise en verslagen”, aldus het juryrapport.

De Online Radio Awards werden dinsdag uitgereikt in Beeld en Geluid in Hilversum. Naast Grand Prix Radio viel ook TPO Podcast in de prijzen. De podcast van RTL-presentator Roderick Veelo en Bert Brussen won de prijs voor beste podcast, terwijl Veelo de prijs voor beste presentator pakte.

Radio-DJ Michiel Veenstra kreeg de prijs voor ‘Online Radio Ambassadeur 2018’, vanwege zijn voortrekkersrol op het gebied van “podcasting, online radio en de inzet van social media bij het maken van radio”. Meer bij Spreekbuis.nl

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

expertisedag 2019

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.