— donderdag 16 juli 2020, 09:32 | 0 reacties, praat mee

Goed tweede kwartaal NRC in online én print

ANP

Dagblad NRC heeft in het tweede kwartaal van dit jaar het bereik binnen digitaal en print zien stijgen, meldt Adformatie. Er was een daling in advertentie-inkomsten, maar de impact daarvan is beperkt gebleven.

“Volgens de online bereiksmeting van Nobo (januari-juni 2020) steeg het aantal bezoekers ten opzichte van vorig jaar met 322.000 naar 3.282.000”, meldt de vaktitel. Ook wat betreft print is er sprake van groei.

Het printbereik groeide met 36.700 lezers naar 642.100. “We hebben een flinke toename van abonnees gezien. Mensen die bereid zijn te betalen voor goeie, genuanceerde uitzoekjournalistiek”, zegt commercieel directeur Madelon Fortuin tegen Adformatie.

Dat NRC journalistiek niet gratis aanbiedt en geen kortlopende abonnementen meer aanbiedt pakt nu goed uit, aldus Fortuin. Meer bij Adformatie

Bekijk meer van

NRC Adformatie

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.