— vrijdag 18 september 2015, 12:27 | 0 reacties, praat mee

Glamour vormt redactie om; 4 redacteuren weg

Modeblad Glamour heeft donderdag afscheid genomen van vier van zijn redacteuren. Het viertal printredacteuren maakt plaats voor een aantal nieuwe medewerkers, die zich gaan voornamelijk gaan focussen op de digitale tak en de events van het modeblad. Dat bevestigt hoofdredactrice Sanne Groot Koerkamp desgevraagd aan Villamedia. "Hoewel print nog steeds belangrijk voor ons is, zien we de laatste jaren dat onze digitale tak en onze events steeds verder groeien. Daar willen we ons in de toekomst meer op gaan focussen. Maar als we daarin willen investeren, dan moeten we het aantal mensen op onze afdeling print helaas wel terugbrengen." Groot Koerkamp noemt de veranderingen geen bezuiniging, maar een omvorming van de redactie. In de nabije toekomst wil Glamour een nieuwe digital concept editor, een visual editor en een marketing/events manager aantrekken. "Het is een investering in het merk Glamour. Print gaat nog steeds goed, maar we willen ook klaar zijn voor de toekomst."

Bekijk meer van

Glamour

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.