anner smart octo

— vrijdag 26 maart 2021, 13:07 | 0 reacties, praat mee

Gezondheidsnet.nl en Plus magazine in Belgische handen

© Gezondheidsnet

Roularta Media Group België (RMG) neemt voor een onbekend geldbedrag de belangen van de Franse partner Bayard Presse over en wordt voor honderd procent eigenaar van Senior Publications Nederland (SPN), de uitgever van onder andere maandblad Plus Magazine en www.gezondheidsnet.nl. Dat meldt SPN in een persbericht.

De multimediagroep en Bayard Presse zijn al ruim 30 jaar partners als medeoprichter en mede-aandeelhouder met een participatie van 50 procent in Senior Publications Nederland (SPN). Tegelijk met deze transactie neemt RMG ook het 50 procent belang van Bayard Presse over in het Belgische Belgomedia, uitgever van het Franstalige tv-magazine Télépro en in Senior Publications Duitsland, uitgever van Plus en Frau im Leben.

Roularta Media Group is in België al eigenaar van magazinemerken als Knack, Trends, Plus Roularta Media Group is in België al eigenaar van magazinemerken als Knack, Trends, Plus België, Libelle, Feeling, Flair, evenals hun Franstalige tegenhangers, van lokale media in Vlaanderen, provinciekranten, en van financiële en businesskranten als De Tijd.

De verschillende merken hebben in totaal 378.000 abonnees. De omzet van de nieuw verworven bedrijven bedraagt meer dan 30 miljoen euro. Zij hebben 160 mensen in dienst.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.