— vrijdag 8 maart 2019, 12:32 | 0 reacties, praat mee

Genomineerden voor De Tegel categorie Nieuws bekendgemaakt

Dimitri Tokmetzis, Maurits Martijn, Leon de Korte, Foeke Postma, Riffi Bol (De Correspondent), Natalie Righton (de Volkskrant) en Paul Vugts (Het Parool) maken in de categorie Nieuws kans op een Tegel, de journalistieke jaarprijzen van Nederland. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt.

De groep van De Correspondent heeft de nominatie gekregen op zoek voor ‘Project Polar, hun onderzoek naar de fitness-app van het Finse bedrijf Polar, die militairen, geheim agenten en medewerkers van locaties waar kernwapens liggen in gevaar brengt.

Natalie Righton is genomineerd voor haar verhaal over de leugen van Halbe Zijlstra, die uiteindelijk toegaf niét in de datsja van Poetin te zijn geweest. Het kostte hem zijn baan. Voor dit artikel had ze eerder al een nominatie op zak voor Villamedia’s Journalist van het Jaar 2018.

Paul Vugts is door de jury genomineerd voor zijn artikel ‘Liquidatie staatsvijand Iran in Almere’.

De overige categorieën worden later bekendgemaakt. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 23 april in de Koninklijke Schouwburg Den Haag. Meer bij De Tegel

Bekijk meer van

De Tegel

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.