— donderdag 27 juni 2019, 15:07 | 0 reacties, praat mee

Geen samenwerking tussen AT5 en C-Amsterdam

Een samenwerking tussen stadszender AT5 en nieuwkomer C-Amsterdam is van de baan. Volgende week wordt duidelijk welke van de twee de lokale omroepconcessie mag vervullen.

Wethouder Touria Meliani (lokale media, GroenLinks) zei woensdag in de gemeenteraad dat een samenwerking tussen AT5 en C-Amsterdam er niet in zit. Op 2 juli zal Meliani een advies geven welke van de twee kandidaten de concessie en de bijbehorende subsidie à 2,9 miljoen euro zouden moeten krijgen, meldt Het Parool (betaald, via Blendle).

De gemeenteraad moet hierover besluiten. Dat zal waarschijnlijk ook in juli zijn. Binnen de coalitiepartijen zijn in elk geval D66 en SP ervan overtuigd dat dit AT5 moet worden. Ondanks dat de plannen van C-Amsterdam in februari nog positief werd beoordeeld.

Bekijk meer van

C-Amsterdam AT5

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.