data als kans

— donderdag 27 juni 2019, 15:07 | 0 reacties, praat mee

Geen samenwerking tussen AT5 en C-Amsterdam

Een samenwerking tussen stadszender AT5 en nieuwkomer C-Amsterdam is van de baan. Volgende week wordt duidelijk welke van de twee de lokale omroepconcessie mag vervullen. Laatste wijziging: 27 juni 2019, 15:12

Wethouder Touria Meliani (lokale media, GroenLinks) zei woensdag in de gemeenteraad dat een samenwerking tussen AT5 en C-Amsterdam er niet in zit. Op 2 juli zal Meliani een advies geven welke van de twee kandidaten de concessie en de bijbehorende subsidie à 2,9 miljoen euro zouden moeten krijgen, meldt Het Parool (betaald, via Blendle).

De gemeenteraad moet hierover besluiten. Dat zal waarschijnlijk ook in juli zijn. Binnen de coalitiepartijen zijn in elk geval D66 en SP ervan overtuigd dat dit AT5 moet worden. Ondanks dat de plannen van C-Amsterdam in februari nog positief werd beoordeeld.

Bekijk meer van

C-Amsterdam AT5

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.