— dinsdag 29 maart 2011, 14:43 | 0 reacties, praat mee

Samenwerking Omroep MAX en AT5

Omroep MAX gaat een nieuwe samenwerking aan met een ander omroep. Nadat er eerder al afspraken bekend werden met Omroep Brabant volgt er nu ook een samenwerking met stadszender AT5. Met ingang van april stelt Omroep Max de uitzendingen van KoffieMAX ter beschikking aan de Amsterdamse zender. Ook geeft MAX verschillende muziekspecials vrij aan AT5. Daarnaast zal er een gezamenlijk nieuwe dag- en weekendprogrammering worden ontwikkeld speciaal gericht op oudere kijkers in Amsterdam. Sinds vorig jaar is Omroep Max nieuwe initiatieven aan het ontplooien voor samenwerking. Vooral nu de "roep om samenwerking ook vanuit politiek Den Haag steeds sterker wordt", aldus MAX-directeur Jan Slagter. Zo mogen regionale en lokale publieke omroepen mogen vanaf 1 december gratis de fragmenten van MAX gebruiken voor hun eigen uitzendingen.

Bekijk meer van

Omroep Brabant NPO MAX AT5

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.