— maandag 25 juli 2016, 14:53 | 1 reactie, praat mee

FTM beperkt reageren tot betalende leden

Alleen betalende leden van Follow The Money mogen nog reageren op de site. Dat laten Eric Smit en Arne van der Wal weten aan hun abonnees. 'Onze lezers discussiëren graag en veel met elkaar op FTM.nl. Vaak zijn die debatten van een hoog niveau. Soms ook niet. Helaas ontaarden ook de discussies op onze site wel eens in irrelevante exposés, gekissebis, verdachtmakingen en zelfs gescheld. Dat gebeurt te vaak naar onze smaak', aldus Van der Wal. Laatste wijziging: 25 juli 2016, 16:13

(...) ‘We vinden het jammer dat we dit besluit hebben moeten nemen. We beseffen dat het ten koste gaat van hen die geen lid zijn en wél een zinvolle bijdrage leveren. Maar we vinden het debat op FTM.nl te waardevol om het te laten verpesten door anonieme internet-trollen’.

Van der Wal in een toelichting: ‘Het platform is in toenemende mate van de betalende leden. En die kregen er last van. Ook leed de kwaliteit van het platform er onder. Dus zijn we hiertoe overgegaan.’

FTM telt inmiddels 2500 betalende leden, onder wie 35 founding friends (voor altijd lid, 1500 euro of meer betaald). Van der Wal: ‘Het streven is dat aantal voor het einde van het jaar te verdubbelen’.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

J.C. Roodenburg, 25 juli 2016, 16:10

Verstandige beslissing. Ik stoor me toch al veel te veel aan onzinnige reacties van dwazen die denken alle wijsheid in pacht te hebben. Verdient navolging van heel veel sites! Alhoewel, ik geloof niet dat Geen Stijl dat ooit zal doen. Want dat is veruit de ergste!

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.