word actief nvj klein

— maandag 7 december 2020, 12:44 | 0 reacties, praat mee

Frans Klein Omroepman van het Jaar 2020

BM/FC Klap

Broadcast Magazine (BM) heeft directeur Video bij de NPO Frans Klein uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar 2020. Klein ontvangt de prijs voor zijn rol in het opbouwen van de NPO als "degelijk en betrouwbaar baken, een 'veilig buurthuis' waar de waan van de dag alle ruimte krijgt, maar ook in perspectief wordt geplaatst en geduid". Laatste wijziging: 7 december 2020, 12:46

Klein staat volgens BM al jaren loyaal aan het roer van de publieke programmering en weet daarbij “het schip strak op koers te houden in zeer woelige baren”, aldus de jury.

“Jaar in, jaar uit onderstreept de Nederlandse publieke omroep haar impact. Waar de grote commerciële omroepblokken de laatste jaren flink terrein moesten prijsgeven, daar blijft de NPO fier overeind als marktleider. Kijkcijfers zeggen natuurlijk niet alles, maar dat de publieke omroep van grote meerwaarde is in het Nederlandse medialandschap staat buiten kijf”, aldus BM.

Jeroen Pauw, winnaar van de titel vorig jaar, reikte de prijs vanwege coronabeperkingen in een kleine setting aan Klein uit.

Het tijdschrift met Klein op de cover komt eenmalig ook in de losse verkoop, meldt uitgever FC Klap. Meer bij Broadcast Magazine

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.