— donderdag 23 juli 2020, 14:29 | 0 reacties, praat mee

Fox News breekt met presentatrice die ziek op werk verscheen tijdens coronacrisis

Heather Childers in 2016 - © Andrew Kelly / Reuters

Fox News heeft afscheid genomen van presentatrice Heather Childers nadat zij aan het begin van de coronacrisis zichtbaar ziek op haar werk was verschenen, meldt CNN.

“Fox News en Heather Childers zijn uit elkaar gegaan. We wensen haar het allerbeste”, zo vertelt een woordvoerder van Fox News aan CNN.

Het incident maakte volgens CNN veel los onder de medewerkers van Fox News. In het begin van de crisis in Amerika bagatelliseerden veel Fox News-sterren de gevaren van het virus. En paar dagen nadat bij Fox News thuiswerkplannen werden ingevoerd en er minder medewerkers werden toegestaan op het hoofdkantoor van het netwerk, verscheen Childers zichtbaar ziek op het werk voor de show Fox & Friends First. Na de show bezocht de presentatrice een dokter en vertelde ze dat dat ze in orde was. Een dag later verscheen Childers weer, nog steeds ziek, en daar zouden leidinggevenden niet blij mee zijn geweest, meldt CNN. Daarna moest ze thuisblijven.

In april meldde Childers dat ze al twee keer negatief was getest op het COVID-19-virus. Ze voerde via Twitter campagne om weer te mogen presenteren. Ook stuurde ze berichten naar de Amerikaanse president Donald Trump. Fox News heeft nu dus afscheid van haar genomen.

Bekijk meer van

Heather Childers Fox News corona

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.