— woensdag 3 september 2008, 09:19 | 2 reacties, praat mee

FNV: redacties Wegener reorganiseren

De redacties bij krantenconcern Wegener niet zijn uitgesloten van de reorganisatie. Volgens Wegener maken zij in deze reorganisatie geen verschil tussen back- en front-office. Dat schrijft Edwin Bouwers van FNV KIEM na een gesprek met de directie van Wegener op de website van de bond. De aanleiding was 'de vermeende eenzijdige afspraken met de NVJ', aldus Bouwers. De NVJ heeft met de directie van Wegener afgesproken dat er op de dagbladredacties de komende 2,5 jaar geen banen vervallen. Impliciet trekt Bouwers het bestaan van die afspraken in twijfel. Hij beschrijft dat er nog niets vast staat en dat alle bonden betrokken worden bij de reorganisatie bij Wegener. Bianca Rootsaert van de NVJ: 'Ik heb de afspraken met Wegener op papier. Dat is wat telt.' Tekst Bouwers

Bekijk meer van

Wegener

Praat mee

2 reacties

Paul van Tongeren, 3 september 2008, 16:41

Misschien moeten NVJ en FNV Kiem eens gaan samenwerken ipv elkaar vliegen af te vangen. In de goede oude tijd noemde men dat solidariteit!

wilfred Boom, 16 oktober 2008, 15:27

Goed zo Bianca houd de poot stijf tegenover FNV KIEM, tenslotte moeten ze daar nog eens goed het begrip integriteit onderzoeken en bovendien; journalisten zijn geen wergelegenheids scheppertjes voor drukkertjes.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.