— dinsdag 2 juni 2020, 11:15 | 0 reacties, praat mee

Film over moord op Jamal Khashoggi in de maak

AFP

De Britse studio Good Films Collective werkt aan een film over de moord op Washington Post-journalist Jamal Khashoggi in 2018. De Zweedse regisseur Daniel Espinosa is benaderd om de film - werktitel The Execution - te helpen maken.

Er zijn nog geen acteurs aan het project verbonden, dat de achtergrond van de Saudische Khashoggi zal belichten. Verder is er aandacht voor de aanloop tot de gruwelijke moord in het Saudische consulaat in Istanbul en de internationale impact ervan. De Zweedse scenarioschrijver Petter Skavlan levert het script.

Good Films Collective werkt verder aan ‘een politieke thriller’ rond de in 2006 vermoorde Russische journalist Anna Politkovskaja. Wanneer de films in de bioscoop gaan draaien is nog onbekend. Meer bij Deadline

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.