word actief nvj klein

— dinsdag 7 maart 2017, 09:15 | 0 reacties, praat mee

FD: ‘Van der Snoek en Epskamp naar de rechter’

ANP

De door Telegraaf Media Groep geschorste topmannen Geert-Jan van der Snoek en Leo Epskamp gaan hun non-actiefstelling bij de rechter aanvechten, meldt het Financieele Dagblad op basis van meerdere bronnen. Van der Snoek en Epskamp werden afgelopen weekende geschorst door de Raad van Commissarissen, omdat hun opstelling een soepele overname door Mediahuis en VP Exploitatie in de weg zou staan. Laatste wijziging: 7 maart 2017, 09:21

Van der Snoek en Epskamp zouden zich ‘onvoldoende constructief en realistisch’ hebben opgesteld in de laatste fase van de onderhandelingen. Ze stellen dat Talpa, dat een hoger bod doet dan de combinatie Mediahuis/VPE maar veel minder aandelen in handen heeft, geen eerlijke kans krijgt.

Mediahuis/VPE heeft inmiddels bijna 60 procent van de aandelen in TMG in bezit. Elke tegenzet van Talpa is bij voorbaat kansloos, liet de combinatie gisteren weten. Tegelijk hoopten ze dat Talpa open staat voor een constructieve dialoog over de toekomst.

De onvernamestrijd heeft op de beurs een positief effect op het aandeel TMG, aldus het FD. Het aandeel staat nu op 6,50 euro, het niveau van het hogere bod van Talpa van afgelopen zondag.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.